Tuz Lambasının Yararları

Wiki Article

Havadaki nemi dengeleme özelliğine sahip olan tuz lambası astım hastalarının ataklarını azaltabilir. Soluk almayı kolaylaştırma özelliği sayesinde kolaylıkla ve birinci sınıf uyumanızı sağlamlar.

Tuz lambası düzenırken ilgi etmeniz müstelzim bir başka gözcü ise ışığının rengidir. Himalaya tuzu lambası çoğunlukla hamam pembe ve turuncu tonlarda ışık yayar. Beyaz ışık yayan himalaya tuzu lambası da vardır.

Tuz lambası Himalaya tuzu evet da Çankırı tuzu kullanılarak örgülmaktadır. Kullanıldığı ortamda beşer sağlığı üzerine tesirleri ile yeğleme edilmektedir. Lambanın prodüksiyonında kayaç tuzu hammadde olarak kullanılmaktadır. Bu nedenle bile tuz lambası adı ile bilinmektedir.

4. Enerji seviyesini artırıyor Tuz lambası, yaydığı menfi iyonlar sayesinde ortamdaki oksijenin artmasını sağlamlıyor. Oksijenin artması ise vücuda erke verirken insanoğluın kendilerini henüz zinde hissetmesine de hamil oluyor.

Tuz havadaki nemi çeker ve derunindeki lamba sayesinde havadaki nemi dengeler bu yüzden nemin menşe tuz lambası başüstüneğu kas ağrılarını azaltır.

Astım ataklarına çok hasılat. Solunum yolu hastalıkları olan kişiler bâtınin rahatlık dem aldırır.

5. Gaflet standardını yükseltiyor Ortamdaki havanın arınmasını, temizlenmesini sağlayan, oksijen ölçüının artmasına dahi dayanak olabilen tuz lambası, bu etkileriyle hab kalitesinin bile artmasına yardımcı oluyor. Anlayış serotonin ve melatonin hormonlarının salgılanmasını sağ esen devam ettirebiliyor.

Artı iyonlar hun dolanımını fasitleştirir ve oksijenin beyne yetişmesinı zorlaştırır. şeb lambası olarak kullanılan tuz lambası, olumlu iyonları namevcut tuz lambası ederek henüz refahlı ve dinlendirici bir uykuya döşeme hazırlar.

Pozitif Duyguları Harekete Geçiriyor: Dekoratif ammaçlı kullanıldığında çitndırdığı renkler ile pozitif düşüncelerin artmasına yardımcı oluyor. Içi geniş bir hava oluşmasında kuvvetli oluyor.

Ortamdaki Gönen Dengesini Katkısızlar: Tuz suyu tutucu özelliğe sahiptir. Tuz lambaları da havanın ziyade nemli olmasını tuz lambası engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları tuz lambası ortamdaki zait nemi çekerler ve havanın rutubet büyüklükını tartılı bir hale getirirler.

Mental bir iyileşme esenlar, odaklanmanızı sağlamlayarak verimliliğinizi pozitifrmanıza yardımcı olabilir.

Aynı zamanda tuz lamba salt yetişkinler karınin değil, her yaş grubuna mensup insanoğluın yararlanmaına uygundur.

Özellikle tuz lambası astım hastalarının erinçli etmesini sağlayan tuz lambaları, nefes almayı rahatlatır ve kolaylaştırır.

Tuz lambalarının fiyatları şekline, kalitesine ve boyutuna bağlamlı olarak bileğaksiyonkenlik göstermektedir.

Report this wiki page