Tuz Lambası Sağlığa Yararları

Wiki Article

tuz lambası

Aşağıda taraf düzlük detayları okumanız saf kaya tuz lambası modellerini tanımanız ve evinize, ofisiniz ya da vesair alanlara en şık ürünleri satın alabilmeniz açısından faydalı olacaktır.

Tuz lambalarının rastgele bir muhataraı yoktur. Faydalarını rastlaşmak istiyorsanız dikkat etmeniz müstelzim uslu şey reel bir tuz lambasına mevla olunup olunmadığıdır.

Doğal tuz lambalarının ürettiği olumsuz iyonlar yardımıyla havayı iyonize etme yeteneği özellikle teneffüs yolunu raci rahatsızlığı olan kişilerin daha keyif bir dem almasını esenlayabilmektedir.

Alerji ve astım üzere durumlarda dahi destekleyici etkileri evetğu biliniyor. Doğal hakeza kritik ve vakayiname bir rahatsızlığınız varsa tuz lambasını kullanmaya karar vermeden önce kesinlikle doktorunuza danışmanız gerekiyor, bizden geçekırlatması.

Tuz lambalarının fiyatları şekline, kalitesine ve boyutuna demetlı olarak değişkenlik göstermektedir.

Natürel kristal kaya tuzu lamba modelleri; bulunduğunuz iz çok nemli bileğilse ve lambayı kararlı şekilde yakarsanız giderek bitmez, erimez, azalmaz ve etkisini kaybetmez. Sadece içerisinde durum düzlük ampul zamanla patlayabilir ve basitçe ampul değişçilikimi esenlayabilirsiniz.

8. Kas ve eklem balkılarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki bir küme nemi kendine çekerek âlemın gönen seviyesini dengelediğinden, rutubet, rutubet kabil sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal balkılara, kas ve eklem balkılarına uz gelebiliyor, bu tür ağrıların azalmasına yardımcı oluyor.

Ne boyutta ve kaç sayı tuz lambası kullanılacağı baştan aşağı habbe boyutuna sadıkdır. İdeal olan her 4 metrekareye bir pare tuz lambası koymaktır. Fakat dilerseniz yalnızca mecra odanızda veya salonunuzda tuz lambası kullanabilirsiniz. Bu baştan aşağı sizin tercihinize destelı tuz lambası bir durumdur.

Çankırı kristal kayaç tuzu mağaralarından elde edilen tuz kütlelerine şekil verilmesi ve içerisine bir ışık yerleştirilmesi sonucu ortaya Çankırı tuz lambası çıkar. Lamba bulunulan ortamda yakıldığı hin, ışığın ısısı tuz kütlesini etkilemeye adım atar ve bu sayede Çankırı kristal kaya tuzu lambası negatif iyon yaymaya başlar.

Tüm bu iyileşmeler sindirim sistemindeki hücrelerin besin maddelerini daha düzgün emmesine yardımcı olarak metabolizmayı hızlandırır.

Sorun sırf bununla da sınırlı bileğildir. Genelde bulunmuş olduğumuz odalarda platformı ısıtmak evet da soğutmak yürekin iklimlendirme cihazları evet da ısıtıcılar kullanırız. Bu ortamdaki havanın ağırlaşmasına saik evet. Aynı zamanda ortamda kâin televizyon, elektronik beyin evet da telefon gibi cihazlar, ortamda mevcut artı iyon miktarını artırır. Bu da soluduğunuz havanın kalitesinin düşmesine ve kendinizi henüz yorgun ve bitkin hissetmenize ne olur. Bu noktada havanın temizlenmesi, yumuşatılması ve artı iyonlarla savaşım edecek olan negatif iyonların sayısının zaitrılması gerekir. Bunu esenlayacak olan şey ise tuz lambasıdır.

Tuz lambası bulunmuş olduğu ortama menfi iyon göndermeye yarar. Bu iyonlar havayı temizleyici ve yenileyici etkiye sahiptir. Tuz lambasının ortama yaydığı negatif iyonlar, soluk almayı kolaylaştıran bir etkiye de sahiptir.

5. Uyku standardını yükseltiyor Ortamdaki havanın arınmasını, temizlenmesini sağlayan, oksijen misilının artmasına dahi dayak olabilen tuz lambası, bu etkileriyle hab kalitesinin de artmasına yardımcı oluyor. Dimağ serotonin ve melatonin hormonlarının salgılanmasını sağlıkla devam ettirebiliyor.

Eğer çkırmızııştırılmaz ise ısınmayan tuz lambası mideindeki nemi salmaya başlangıçlayacaktır ve nemlenip sulanacaktır. Sulanan tuz lambasının ömrü bile azalacak ve erimesine amil olacaktır. Evinizin dekorasyonunun birlikte sağlamlığınız zarfında ok çokça müspet yanları olan tuz lambasını aldatmaırken çok tetik bulunmak gerekiyor.

Websitemiz: https://www.tuzlambasi.net

Report this wiki page