Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

Saf tuzdan strüktürlmış ve olağan bir kullanıma ehil olan kaya tuz lamba bulunmuş olduğu ortama sağlamladığı birşu denli yarar vardır. Etrafına yaydığı menfi iyonlar sayesinde havadaki bakterileri öldürür ve ortama kıpırdaklık katar. Bulunmuş olduğu âlemın nemini üzerinde toplayan lambanın tuz yüzeyi ıslanır; bu ıslanma sebebiyle olumsuz iyonlar ortaya çıkmaya adım atar ve odaya yayılan menfi iyonlar ortamın havasını değkonutirir.

Tuz lambası, Himalaya tuzu, kayaç tuzu kadar saf tuz kaynaklarından elde edilen özel bir lamba çeşididir diyebiliriz kısaca. Tuz kristallerinden hazırlanan bu lamba, derunine yerleştirilen ampulün sıcaklığı sebebiyle sıkıntısızçe ısınıyor ve bu sayede ortama menfi iyonlar yayılmasını sağlarken aynı zamanda vasatın aydınlanmasına da yardımcı oluyor.

Olumlu iyonlar dem kan dolaşımıını bitikleştirir ve oksijenin beyne erişmesinı zorlaştırır. Akşam lambası olarak kullanılan tuz lambası, pozitif iyonları yok ederek elan palas ve dinlendirici bir uykuya taban hazırlar.

Odanızdaki gönen nicelikı olması gerekenden aşkın ise kalp rahatlığıyla tuz lambası kullanabilirsiniz.

Haberturk.com yorum sayfalarında versiyon yaratıcı her okur, yukarıda tamlanan kuralları, sitemizde gösterilen Yararlanma Koşulları’nı ve Mahremiyet Sözleşmesi’ni önceden okumuş ve kabul etmiş mahdutr.

10. İyi hissetmenize yardımcı oluyor Tuz lambaları ortaya yaydıkları negatif iyonlar sayesinde ortamın enerjisini de değişçiliktirebiliyor.

Gerçek tuzdan yapılan tuz lambaları, tuzun bünyesı cihetiyle genel olarak ağırdır. şayet boyutu büyük olmasına karşın tuz lambanız çok hafifse bu da lambanızın yapmacık olabileceği fehvaına hasılat, aklınızda bulunsun.

Tuz lambaları negatif iyonlar üreterek ortamdaki havayı temizler. Esenlığı tehdit fail artı iyonları ortadan kaldırır.

Çankırı kristal kaya tuzu mağaralarından elde edilen tuz kütlelerine şekil verilmesi ve içerisine bir ışık yerleştirilmesi sonucu ortaya Çankırı tuz lambası çıkar. Lamba bulunulan ortamda yakıldığı hin, ışığın ısısı tuz kütlesini etkilemeye başlar ve bu sayede Çankırı kristal kayaç tuzu lambası menfi iyon yaymaya tuz lambası başlar.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube hatımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

Aynı zamanda tuz lamba tek yetişkinler muhtevain değil, her evetş grubuna mensup insanoğluın kullanımına uygundur.

Astım ataklarına dobra gelir. Teneffüs yolu emrazı olan kişiler dâhilin kolaylıkla soluk aldırır.

Asıl tuzdan meydana getirilen ve ışıklandırmalar kucakin kullanılan tuz lambaları evleri süslemenin cepheı teselsül sıhhat açısından da faydalar sunuyor. Tuz lamba edinerek siz de dirim alanlarınızın dekorasyonuna farklı bir esinti katabilir ve ışıklandırmalar yapabilirsiniz. Tabii olmaları bakımından afiyet açısından sert çok faydalar da sağlayıcı ürün, evinize evet da davranışyerinize otantik bir hava da katabilir. Farklı tuz çeşitlerinden konstrüksiyonlmış bu ışıklandırma araçlarını edinerek farklı bir deneyim evetşayabilirsiniz. Kristal haldeki tuzun içerisine tuzun sıcaklığını pozitifracak bir ampul yerleştirilerek elde edilen lamba çeşidi bezemeli olarak evet da katkısızlıklı olması açısından tercih edilebilir. Kristal tuz farklı ağırlıklarda ya da boyutlarda kullanılarak birbirinden farklı şık modeller de elde edilebilir.

Tuz lambasının faydaları herkesi şaşırtacak kadar fazladır. Tuzdan yapılan bir tür lamba olan tuz lambasına son yıllarda kesif bir dikkat duyulmaktadır.

Report this wiki page